Daarom kiest u een spanplafond

Heeft uw bestaande plafond z´n beste tijd gehad of wilt u het plafond eens in een nieuw jasje steken? Spando realiseert op een snelle, kwalitatieve en installatie vriendelijke manier uw plafondrenovatie. Een plafond renoveren door middel van een spanplafond biedt u namelijk tal van mogelijkheden!
Wanneer één van onze adviseurs bij u thuis komt, kunt u samen alle wensen en toepasbaarheden voor uw spanplafond bespreken.

Snelle installatie service

Het spanplafond kan meestal in slechts 1 dag gemonteerd worden, inclusief de eventuele keuze voor in- of opbouw LED verlichting.

Geen stof of andere soorten installatieoverlast

Onze spanplafonds worden bevestigd door middel van speciale spanprofielen, deze worden op de gewenste hoogte tegen de muren geplaatst. Uw kamer hoeft u niet leeg te ruimen, omdat er voor de installatie van uw spanplafond geen hak- of breekwerk vereist wordt. Hierdoor treft u ook niet wekenlang stof in elke ruimte van uw woning of pand aan.

Onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot veel andere type plafondbekleding blijven spanplafonds hun mooie en strakke uitstraling zeer lang behouden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het spanplafond af en toe afwassen met een vochtige doek.

Toepasbaar in iedere ruimte

Spanplafonds zijn niet alleen een perfecte oplossing voor uw woonkamer, keuken of kantoorruimte, maar zijn ook perfect voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer en zelfs een zwembadruimte! Akoestische problemen kunnen ook met behulp van spanplafonds worden opgelost.

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando