Badkamer spanplafond

Spando plafond in de badkamer

De belangrijkste eis van een plafond in de badkamer, is dat het vochtbestendig moet zijn. De badkamer is vrijwel altijd de vochtigste ruimte in uw woning en hierdoor zijn deze plafonds veel vatbaarder voor vochtplekken en schimmels dan plafonds in de andere ruimtes in huis. Spando plafonds zijn vochtbestendig, antischimmel en bacteriewerend, dit maakt onze spanplafonds uitermate geschikt in uw badkamer. Schimmels en bacteriën krijgen namelijk geen kans om zich aan het spanplafond te hechten en daarnaast heeft u ook geen last meer van vochtplekken in het plafond.

Akoestiek verbetering

Naast de vochtbestendigheid van het spanplafond, kan met een spanplafond in de badkamer ook de akoestiek verbeterd worden. Doordat badkamers meestal betegeld zijn en geluid terugkaatst op harde oppervlakken, klinken deze ruimtes vaak erg hol. Een akoestisch Spando plafond biedt oplossing voor de hoorbare galm of echo. De geluiddempende laag in het spanplafond, absorbeert het geluid in plaats van dat het terugkaatst wordt. Ook heeft u de keuze om het badkamerplafond deels te verlagen. Dit zorgt ervoor dat de geluidsstroming onderbroken wordt, waardoor de galm en echo zo goed als verdwijnen in de ruimte.

Verlichtingsmogelijkheden in het badkamer spanplafond

Badkamers zijn vaak niet erg groot, het is daarom zinvol deze ruimte optimaal te benutten. Door het spanplafond goed op de verdere inrichting van de badkamer af te stemmen, kunt u de ruimte optisch groter laten voordoen, waardoor u meer rust creëert. Ook verlichting speelt hier een belangrijke rol in. Met onze vele verlichtingsmogelijkheden krijgt u de gewenste sfeer om uw badkamer helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een extra accent leggen op uw sanitair.

Door het plafond te veranderen, ondergaat de badkamer eigenlijk een metamorfose. Welke stijl u badkamer ook heeft, een passend spanplafond maakt het plaatje compleet.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen

Voordelen van een spanplafond in de badkamer

  • Vochtbestendig en hierdoor schimmelvrij en bacteriewerend
  • Verbetering van de akoestiek
  • Veel mogelijkheden in kleur, materiaal en verlichting
  • Gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsvrij

SPANDO BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Spando