Kantoorruimte spanplafond

Met een Spando plafond creëert u eenvoudig een neutrale en rustige werkomgeving. De gewenste werksfeer realiseert u aan de hand van ons uitgebreide assortiment aan materialen, kleuren en verlichtingsmogelijkheden.

Spanplafonds zijn verkrijgbaar in verschillende decors, kleuren, motieven en sierlijsten. Het is daarnaast zelfs mogelijk om een (eigen) fotoplafond te kiezen.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen  Brochure download

Voordelen van een spanplafond in een kantoorruimte

  • Het creëren van rust en ruimte
  • Geluiddempend met een akoestisch spanplafond
  • Optimalisatie van de verlichting
  • Zeer geringe overlast bij de montage
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Spando plafonds zijn brandveilig
Een plafondrenovatie voor uw kantoorruimte? Kantoor spanplafond

Verlichtings- en akoestische mogelijkheden

Naast in- of opbouw LED verlichting, heeft u ook de optie om voor een lichtdoorlatend spanplafond te kiezen. Er wordt dan verlichting achter het spanplafond gemonteerd, waardoor er een frisse lichtinval gecreëerd wordt.

Akoestiek verbetering

Met een akoestisch spanplafond kunt u de rust bevorderen. Het akoestisch spanplafond dempt het geluid, waardoor eventuele rumoerigheid of geluidsoverlast aanzienlijk zullen verminderen. Deze akoestische optie kunt u ook voor de muren gebruiken. Met een akoestisch spanplafond en/of muren verandert niet alleen de uitstraling van de kantoorruimte, maar past u ook meer eenheid toe.

Spanplafonds maken het mogelijk om hoogteverschillen aan te brengen in een ruimte. Naast het erg mooie effect, verbetert het de akoestiek. Door te werken met hoogteverschillen, verbetert u de sfeer en de akoestiek. De hoogteverschillen in het Spando plafond onderbreken de geluidsstroming, waardoor de echo en galm verminderen. Een akoestisch spanplafond en/of het aanbrengen van hoogteverschillen, is ook zeer geschikt om toe te passen in horeca gelegenheden en andere ruimtes waar het vaak lawaaierig kan zijn.

Een plafondrenovatie voor uw kantoorruimte? Kantoor spanplafond

Enkele reviews

 5 / 5        10 / 10

Hadden al een goed gevoel tijdens het gesprek met boy savelkouls en deze werd alleen maar beloond met de tomeloze inzet en vakmanschap van Jan ..wat een geduld en finesse ,een geweldig eindresultaat waar wij zeer blij mee zijn ..hebben tevens een traprenovatie ingepland.als dit ook zo'n eindresultaat oplevert zij wij meer dan tevreden ..review volgt t.z.t.

Willy menten   17-05-2023
 5 / 5        10 / 10

Spando heeft bij ons een plafond geplaatst wat er goed uitzag. Helaas bleek na beter kijken een grote vlek in het plafond te zitten. De Top Monteur Jan kwam als service kijken of hij het kon verhelpen. Helaas bleek dat niet het geval. Ik heb van de week een compleet nieuw doek gekregen. Fijne samenwerking met de monteurs en wederom alles keurig afgewerkt.

Marion van de Ven   16-04-2023
Alle reviews

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando