Slaapkamer spanplafond

Spando plafond in de slaapkamer

In slaap vallen onder een sterrenhemel? Of wakker worden onder de wolken? Met een Spando plafond wordt deze wens werkelijkheid! De slaapkamer is de plek waar rust centraal staat. Het is daarom belangrijk dat ook in deze ruimte aan al uw wensen omtrent de aankleding voldaan wordt. Spando realiseert deze wensen graag voor u.

Eigen foto of afbeelding

Naast onze vele materialen en kleurdecors heeft u met een Spando plafond zelfs de mogelijkheid om een eigen foto of afbeelding in uw spanplafond te laten verwerken, waardoor u een unieke slaapkamer creëert.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen  Brochure download

Voordelen van een spanplafond in de slaapkamer

  • Eigen unieke creatie mogelijk met bijvoorbeeld een eigen foto
  • Demping van het geluid door een akoestisch spanplafond
  • Verlichting geheel naar wens toepasbaar
  • Ook te spannen over uw muur
  • Geheel onderhoudsvrij
Een plafondrenovatie voor uw slaapkamer? Slaapkamer spanplafond

Akoestiek verbetering

Een spanplafond kan bijdragen aan een verbetering van de akoestiek in de slaapkamer. Een akoestisch Spando plafond zorgt ervoor dat het geluid gedempt wordt. Dit plafond weerkaatst het geluid niet, maar absorbeert het geluid. Dit bestrijdt geluidsoverlast en bevordert daardoor uw nachtrust. Spando plafonds kunnen daarnaast ook over uw muur gespannen worden, zodat u uw gehele (slaap)kamer kunt voorzien van een ander decor of geluiddempende laag.

Verlichtingsmogelijkheden in de slaapkamer

Met een spanplafond kunt u op iedere willekeurige plaats in het plafond verlichting aanbrengen. U heeft keuze uit in- of opbouw LED verlichting, LED strips, uw eigen verlichting en dimbare verlichting. Op deze manier creëert u de juiste sfeer in uw slaapkamer.

Een plafondrenovatie voor uw slaapkamer? Slaapkamer spanplafond

Enkele reviews

 5 / 5        9 / 10

Zeer goed tevreden en alles volgens afspraak

M. Van Wezel   13-07-2022
 1 / 5        2 / 10

Tevreden over het eindresultaat maar met een vieze nasmaak als het om Spando gaat. Het spanplafond is mooi en snel geïnstalleerd en ter vervanging van een gipsplafond, omdat de afzuiging opnieuw aangelegd moest worden. Op voorhand aangegeven dat het bestaande rachelwerk mogelijk inzetbaar is. Wanneer dit het geval zou zijn kon dit verwerkt worden in een korting op de eindfactuur. Bij de montage van het plafond bleek dit ook daadwerkelijk het geval te zijn. Spando heeft hiervoor geen extra materiaal en manuren in hoeven zetten, maar geeft niet thuis bij de eindfactuur. Je betaald dus voor materiaal wat nooit is ingezet. Je kan hoog en laag springen, maar Spando geeft niet thuis en denkt niet mee in een tegemoetkoming. Het blijkt maar weer dat je voor Spando geen klant bent, maar een nummertje. Omwille van deze ervaring zou ik voor dit bedrag liever een ander aanbevelen die wel in gesprek gaat met de klant en luistert naar je argumenten.

Kik   07-07-2022
Alle reviews

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando