Keuken spanplafond

Spando plafond in de keuken

De keuken speelt een steeds grotere rol in huis. Vroeger was de keuken slechts een plek om te koken, maar tegenwoordig is de keuken ook een plek om bijvoorbeeld de avond door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje. En of uw keuken nu open of gesloten is, het is belangrijk dat het plafond past bij de uitstraling van de keuken.

Het keukenplafond krijgt flink wat te verduren, het staat onderhevig aan vocht- en vetdampen die tijdens het koken ontstaan. Vocht- en vetdampen worden namelijk lang niet allemaal afgevoerd door de afzuigkap en komen vervolgens op het keukenplafond terecht. Vaak is dit te zien is aan verkleuringen of kringen op het plafond. Met een spanplafond heeft u hier geen last meer van.

Spando plafonds zijn vochtbestendig, warmtebestendig, anti schimmel, bacteriewerend, antistatisch, brandveilig en kleurvast. Dit maakt onze spanplafonds zeer onderhoudsvriendelijk. Indien er vuil, vet of vocht op het spanplafond komt, dan veegt u dit met een vochtige doek eenvoudig weg.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen  Brochure download

Voordelen van een spanplafond in de keuken

  • Vochtbestendig
  • Warmtebestendig en brandveilig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden
  • Verlichtingstoepassingen naar uw wensen
  • Eindeloos veel kleur en materiaal mogelijkheden

Verlichtingsmogelijkheden in het badkamer spanplafond

Badkamers zijn vaak niet erg groot, het is daarom zinvol deze ruimte optimaal te benutten. Door het spanplafond goed op de verdere inrichting van de badkamer af te stemmen, kunt u de ruimte optisch groter laten voordoen, waardoor u meer rust creëert. Ook verlichting speelt hier een belangrijke rol in. Met onze vele verlichtingsmogelijkheden krijgt u de gewenste sfeer om uw badkamer helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een extra accent leggen op uw sanitair.

Door het plafond te veranderen, ondergaat de badkamer eigenlijk een metamorfose. Welke stijl u badkamer ook heeft, een passend spanplafond maakt het plaatje compleet.

Een plafondrenovatie voor uw keuken? Keuken spanplafond

Enkele reviews

 5 / 5        10 / 10

Hele fijne samenwerking met de monteur, zeer professioneel en zeer goed product geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met Spando en met name de leuke gezellige monteur. Dikke aanrader dit bedrijf.

Leon van Alphen   18-06-2024
 5 / 5        9 / 10

Heel vriendelijke en correcte service. Een aanrader!

Sarah Martens   27-05-2024
Alle reviews

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando