Keuken spanplafond

Spando plafond in de keuken

De keuken speelt een steeds grotere rol in huis. Vroeger was de keuken slechts een plek om te koken, maar tegenwoordig is de keuken ook een plek om bijvoorbeeld de avond door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje. En of uw keuken nu open of gesloten is, het is belangrijk dat het plafond past bij de uitstraling van de keuken.

Het keukenplafond krijgt flink wat te verduren, het staat onderhevig aan vocht- en vetdampen die tijdens het koken ontstaan. Vocht- en vetdampen worden namelijk lang niet allemaal afgevoerd door de afzuigkap en komen vervolgens op het keukenplafond terecht. Vaak is dit te zien is aan verkleuringen of kringen op het plafond. Met een spanplafond heeft u hier geen last meer van.

Spando plafonds zijn vochtbestendig, warmtebestendig, anti schimmel, bacteriewerend, antistatisch, brandveilig en kleurvast. Dit maakt onze spanplafonds zeer onderhoudsvriendelijk. Indien er vuil, vet of vocht op het spanplafond komt, dan veegt u dit met een vochtige doek eenvoudig weg.

Verlichtingsmogelijkheden in de keuken

De gewenste stijl in uw keuken creëert u door te kiezen uit onze talloze kleuren, bedrukkingen, sierlijsten en materialen spanplafonds. Daarnaast heeft u ook de keuze uit vele soorten verlichtingsmogelijkheden. Met een spanplafond kunt u op iedere gewenste plek verlichting aan laten brengen. Ook kunt u verschillen in de hoogtes van het plafond laten maken of bijvoorbeeld LED strips in de plafondlijst laten verwerken.

Samen met onze adviseur stelt u samen een persoonlijke verlichtingsplan op, zodat u voor iedere gelegenheid over de optimale belichting beschikt. Met de optie dimbare verlichting heeft u tijdens het koken de mogelijkheid de verlichting optimaal in te stellen en kunt u daarna het licht dimmen om een gezellige sfeer te creëren.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen

Voordelen van een spanplafond in de keuken:

  • Vochtbestendig
  • Warmtebestendig en brandveilig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden
  • Verlichtingstoepassingen naar uw wensen
  • Eindeloos veel kleur en materiaal mogelijkheden

SPANDO BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Spando