Akoestisch spanplafond

Verbetering van de akoestiek

Een akoestisch Spando plafond heeft een geluiddempende werking. Het geluid wordt namelijk niet weerkaatst, maar door het spanplafond geabsorbeerd. Naast te kiezen voor een akoestisch spanplafond, heeft u ook de keuze om hoogteverschillen te laten toepassen. Dit geeft een erg mooi effect en verbetert de akoestiek van een ruimte aanzienlijk. De hoogteverschillen in het Spando plafond onderbreken de geluidsstroming, waardoor de echo en galm verminderen.

Voordelen van een akoestisch spanplafond;

  • Meer rust dankzij een spanplafond
  • Extra geluidsabsorberend effect mogelijk
  • Geen zorgen over geluidsoverlast

 

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen

Snelle installatie service

Het spanplafond kan meestal in slechts 1 dag gemonteerd worden, inclusief de eventuele keuze voor in- of opbouw LED verlichting.

Geen stof of andere soorten installatieoverlast

Onze spanplafonds worden bevestigd door middel van speciale spanprofielen, deze worden op de gewenste hoogte tegen de muren geplaatst. Uw kamer hoeft u niet leeg te ruimen, omdat er voor de installatie van uw spanplafond geen hak- of breekwerk vereist wordt. Hierdoor treft u ook niet wekenlang stof in elke ruimte van uw woning of pand aan.

Onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot veel andere type plafondbekleding blijven spanplafonds hun mooie en strakke uitstraling zeer lang behouden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het spanplafond af en toe afwassen met een vochtige doek.

Toepasbaar in iedere ruimte

Spanplafonds zijn niet alleen een perfecte oplossing voor uw woonkamer, keuken of kantoorruimte, maar zijn ook perfect voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer en zelfs een zwembadruimte! Akoestische problemen kunnen ook met behulp van spanplafonds worden opgelost

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando