Woonkamer spanplafond

Spando plafond in de woonkamer

De woonkamer is meestal de meest centrale ruimte in huis. In de woonkamer is uw interieurstijl het duidelijkst te herkennen. Het woonkamerplafond speelt hierin een grote rol. Spando biedt u tal van mogelijkheden om uw spanplafond ideaal te laten passen bij uw interieurstijl. Denk hierbij aan het (kleur) decor en het materiaal van uw spanplafond.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen  Brochure download

Voordelen van een spanplafond in de woonkamer

  • Verlichting geheel naar wens toepasbaar
  • Gordijnrails kan verwerkt worden in het plafond
  • Grote meubels kunnen blijven staan
  • Optimale akoestiek
  • Veel ruimte voor creativiteit
  • Geheel onderhoudsvrij
Een plafondrenovatie voor uw woonkamer? Woonkamer spanplafond

Akoestiek verbetering

Vaak is de woonkamer de grootste ruimte in huis en beschikt vaak over veel harde oppervlakken, zoals de vloeren, muren, meubels en natuurlijk het plafond. Grote (holle) ruimtes hebben een echo en/of galm, dit kan erg storend zijn, vooral in de woonkamer. Bijvoorbeeld het bezoek dat u heeft of spelende kinderen die in huis aanwezig zijn. Ook de kwaliteit van uw geluidsapparatuur wordt beïnvloed door deze echo/galm. Een akoestisch plafond van Spando biedt hier dé oplossing voor. Een akoestisch spanplafond zorgt er namelijk voor dat het geluid gedempt wordt.

Verlichtingsmogelijkheden in de woonkamer

Naast materiaal en kleur keuze, heeft Spando een uitgebreid aanbod in verlichtingsmogelijkheden. Van in- of opbouw LED verlichting tot uw eigen hang- en plafondlampen op een gewenste plaats, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Spando plafond wordt binnen één dag bij u in huis geplaatst, terwijl uw grote meubels gewoon in de ruimte kunnen blijven staan. U zit niet dagenlang in de rommel. En dat is ideaal voor een ruimte waarin u het liefste bent.

Een plafondrenovatie voor uw woonkamer? Woonkamer spanplafond

Enkele reviews

 5 / 5        10 / 10

Klantvriendelijk en professioneel. Als gevolg van ziekte van de monteur moest er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dat werd snel en vakkundig opgelost. Een andere monteur bood aan om de klus enkele dagen later te klaren. Door verkeersdrukte kwam hij die dag veel later dan gepland. Maar hij belde keurig vanuit de auto om te melden dat hij laat was. Daarna leverde hij echter snel, zeer vakkundig en zeer netjes een prachtig spanplafond af, waarbij hij ook suggesties deed om de buis van de automatische afvoer te vervangen en te verplaatsen, met merkbaar positief resultaat. Complimenten voor het bedrijf en in het bijzonder voor monteur JK. Familie Beckers, Maastricht

Guido Beckers   06-12-2023
 5 / 5        10 / 10

We kijken elke dag met plezier naar ons nieuwe Spando plafond. Het lampenplan is perfect opgezet, rekening gehouden met onze wensen. Alle lof voor monteur Jan, hij heeft vakwerk geleverd.

Familie de Jongh, Made   25-11-2023
Alle reviews

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando