Woonkamer spanplafond

Spando plafond in de woonkamer

De woonkamer is meestal de meest centrale ruimte in huis. In de woonkamer is uw interieurstijl het duidelijkst te herkennen. Het woonkamerplafond speelt hierin een grote rol. Spando biedt u tal van mogelijkheden om uw spanplafond ideaal te laten passen bij uw interieurstijl. Denk hierbij aan het (kleur) decor en het materiaal van uw spanplafond.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen  Brochure download

Voordelen van een spanplafond in de woonkamer

  • Verlichting geheel naar wens toepasbaar
  • Gordijnrails kan verwerkt worden in het plafond
  • Grote meubels kunnen blijven staan
  • Optimale akoestiek
  • Veel ruimte voor creativiteit
  • Geheel onderhoudsvrij
Een plafondrenovatie voor uw woonkamer? Woonkamer spanplafond

Akoestiek verbetering

Vaak is de woonkamer de grootste ruimte in huis en beschikt vaak over veel harde oppervlakken, zoals de vloeren, muren, meubels en natuurlijk het plafond. Grote (holle) ruimtes hebben een echo en/of galm, dit kan erg storend zijn, vooral in de woonkamer. Bijvoorbeeld het bezoek dat u heeft of spelende kinderen die in huis aanwezig zijn. Ook de kwaliteit van uw geluidsapparatuur wordt beïnvloed door deze echo/galm. Een akoestisch plafond van Spando biedt hier dé oplossing voor. Een akoestisch spanplafond zorgt er namelijk voor dat het geluid gedempt wordt.

Verlichtingsmogelijkheden in de woonkamer

Naast materiaal en kleur keuze, heeft Spando een uitgebreid aanbod in verlichtingsmogelijkheden. Van in- of opbouw LED verlichting tot uw eigen hang- en plafondlampen op een gewenste plaats, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Spando plafond wordt binnen één dag bij u in huis geplaatst, terwijl uw grote meubels gewoon in de ruimte kunnen blijven staan. U zit niet dagenlang in de rommel. En dat is ideaal voor een ruimte waarin u het liefste bent.

Een plafondrenovatie voor uw woonkamer? Woonkamer spanplafond

Enkele reviews

 5 / 5        10 / 10

Vandaag is ons spanplafond geïnstalleerd in de woonkamer. Perfect in één woord. Superstrak en mooi afgewerkt. Mooi zijn ook de spots die zijn ingebouwd. Te schakelen en te dimmen met een afstandsbediening. Beslist een aanrader voor iedereen die stucwerk niet ziet zitten. En alles voor een zeer redelijke prijs. Hans van der Maten

Hans van der Maten    09-05-2022
 5 / 5        10 / 10

Super mooi werk afgeleverd

A de Vaan   03-05-2022
Alle reviews

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando