Woonkamer spanplafond

Spando plafond in de woonkamer

De woonkamer is meestal de meest centrale ruimte in huis. In de woonkamer is uw interieurstijl het duidelijkst te herkennen. Het woonkamerplafond speelt hierin een grote rol. Spando biedt u tal van mogelijkheden om uw spanplafond ideaal te laten passen bij uw interieurstijl. Denk hierbij aan het (kleur) decor en het materiaal van uw spanplafond.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen  Brochure download

Voordelen van een spanplafond in de woonkamer

  • Verlichting geheel naar wens toepasbaar
  • Gordijnrails kan verwerkt worden in het plafond
  • Grote meubels kunnen blijven staan
  • Optimale akoestiek
  • Veel ruimte voor creativiteit
  • Geheel onderhoudsvrij
Een plafondrenovatie voor uw woonkamer? Woonkamer spanplafond

Akoestiek verbetering

Vaak is de woonkamer de grootste ruimte in huis en beschikt vaak over veel harde oppervlakken, zoals de vloeren, muren, meubels en natuurlijk het plafond. Grote (holle) ruimtes hebben een echo en/of galm, dit kan erg storend zijn, vooral in de woonkamer. Bijvoorbeeld het bezoek dat u heeft of spelende kinderen die in huis aanwezig zijn. Ook de kwaliteit van uw geluidsapparatuur wordt beïnvloed door deze echo/galm. Een akoestisch plafond van Spando biedt hier dé oplossing voor. Een akoestisch spanplafond zorgt er namelijk voor dat het geluid gedempt wordt.

Verlichtingsmogelijkheden in de woonkamer

Naast materiaal en kleur keuze, heeft Spando een uitgebreid aanbod in verlichtingsmogelijkheden. Van in- of opbouw LED verlichting tot uw eigen hang- en plafondlampen op een gewenste plaats, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Spando plafond wordt binnen één dag bij u in huis geplaatst, terwijl uw grote meubels gewoon in de ruimte kunnen blijven staan. U zit niet dagenlang in de rommel. En dat is ideaal voor een ruimte waarin u het liefste bent.

Een plafondrenovatie voor uw woonkamer? Woonkamer spanplafond

Enkele reviews

 5 / 5        9 / 10

Zeer goed tevreden en alles volgens afspraak

M. Van Wezel   13-07-2022
 1 / 5        2 / 10

Tevreden over het eindresultaat maar met een vieze nasmaak als het om Spando gaat. Het spanplafond is mooi en snel geïnstalleerd en ter vervanging van een gipsplafond, omdat de afzuiging opnieuw aangelegd moest worden. Op voorhand aangegeven dat het bestaande rachelwerk mogelijk inzetbaar is. Wanneer dit het geval zou zijn kon dit verwerkt worden in een korting op de eindfactuur. Bij de montage van het plafond bleek dit ook daadwerkelijk het geval te zijn. Spando heeft hiervoor geen extra materiaal en manuren in hoeven zetten, maar geeft niet thuis bij de eindfactuur. Je betaald dus voor materiaal wat nooit is ingezet. Je kan hoog en laag springen, maar Spando geeft niet thuis en denkt niet mee in een tegemoetkoming. Het blijkt maar weer dat je voor Spando geen klant bent, maar een nummertje. Omwille van deze ervaring zou ik voor dit bedrag liever een ander aanbevelen die wel in gesprek gaat met de klant en luistert naar je argumenten.

Kik   07-07-2022
Alle reviews

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando