Mat spanplafond

Een mat Spando plafond is gemaakt van fijn geweven, hoogwaardig polyester materiaal. Hierdoor heeft het nieuwe plafond een gestuct uiterlijk. U heeft hierbij de keuze uit verschillende kleur decors, zodat u een mooi geheel kan creëren met uw interieur.

Een mat Spando plafond geeft uw kamer een neutrale en strakke uitstraling en het wordt daarom veel toegepast in woon- of slaapkamers.

Maak het mat decor van uw spanplafond helemaal af met LED verlichting of een sierlijstafwerking. Ook gordijnkoven zijn in uw nieuwe spanplafond netjes te verwerken.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen

Snelle installatie service

Het spanplafond kan meestal in slechts 1 dag gemonteerd worden, inclusief de eventuele keuze voor in- of opbouw LED verlichting.

Geen stof of andere soorten installatieoverlast

Onze spanplafonds worden bevestigd door middel van speciale spanprofielen, deze worden op de gewenste hoogte tegen de muren geplaatst. Uw kamer hoeft u niet leeg te ruimen, omdat er voor de installatie van uw spanplafond geen hak- of breekwerk vereist wordt. Hierdoor treft u ook niet wekenlang stof in elke ruimte van uw woning of pand aan.

Onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot veel andere type plafondbekleding blijven spanplafonds hun mooie en strakke uitstraling zeer lang behouden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het spanplafond af en toe afwassen met een vochtige doek.

Toepasbaar in iedere ruimte

Spanplafonds zijn niet alleen een perfecte oplossing voor uw woonkamer, keuken of kantoorruimte, maar zijn ook perfect voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer en zelfs een zwembadruimte! Akoestische problemen kunnen ook met behulp van spanplafonds worden opgelost

SPANDO BV

Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Nederland

Spando